Permanente Ontharing met de Diode Ice Laser

Wil je nooit meer scheren? In gemiddeld 6 tot 10 behandelingen definitief van je haargroei af.

Pijnloos, snel, effectief, veilig en discreet.

Resultaat en garantie

De effectiviteit is optimaal: ongeveer 90% van het verwijderde haar blijft definitief weg. 
Ieder mens is uniek. Het resultaat is dan ook persoonsgebonden. Omdat je te maken hebt met de verschillende fases van de haargroei, wordt per behandeling 10-20% van de haren permanent verwijderd. Daarom zijn 6 tot 8 behandelingen nodig voor een super glad eindresultaat. Tussen de behandelingen zal gemiddeld 4 to 5 weken zitten. 
 
Er blijven altijd wat rest- en donshaartjes over die zo klein zijn dat zelfs de Diode Laser ze (nog) niet kan vernietigen. Hormonen, medicatie of andere veranderingen kunnen in de loop van de jaren de haargroei stimuleren. Dit kan soms jaren duren maar het is niet te voorkomen. Een extra behandeling is dan nodig om het resultaat te behouden.
 

Voor Dames en Heren

 
Iedereen is welkom voor het laseren van ongewenste haartjes. Met ons Diode ice laser apparaat kunnen wij ieder huid en haartype van zowel dames als heren goed behandeling.

 

Gratis intake gesprek.

Voorafgaand aan de behandelingen doen wij altijd eerst een intake gesprek met de klanten. Hierin bespreken we alle belangrijke informatie over de behandelingen

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Specialisaties Huidverbetering 

Microneedling

Microneedling is ee behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen. 
Prijs microneedling Gezicht en Hals: € 85
Micorneedling gezicht, hals, decollete en lippen: € 95,-

--------------------------------------------------------------------------------------------

MiniLift van Dr. Tadlea 

MiniLift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde MiniLift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen... op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is.In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

Voor wie is een MiniLift behandeling geschikt? Een MiniLift behandeling is met name geschikt voor: - verslapte huid - bij rimpelvorming - huid met bloedvatafwijkingen (couperose) - acne - mannen en vrouwen

Wanneer kan ik geen MiniLift behandeling ondergaan?  - bij claustrofobie - bij allergie voor proteïnen (koemelk eiwitten) - bij struma wordt de hals vrijgelaten

Wanneer zie ik resultaat?  Direct na de eerste behandeling is het verschil zichtbaar en voelbaar. Binnen de grenzen van de mogelijkheden van een niet-chirurgische cosmetische behandeling brengt MiniLift een spectaculaire verbetering.

Zijn er ook bijwerkingen? Nee. De samenstelling van de gebruikte producten is volkomen biologisch en organisch.

Wat kan ik tijdens een MiniLiftbehandeling verwachten? De behandeling is een wonderlijke en ongewone ervaring. Tijdens de behandeling voelt de huid hard en strak aan. De huid kan gaan jeuken en prikkelen. Door de passieve gymnastiek kunt u samentrekkingen van de gelaatsspieren voelen. Tevens kan het zijn dat u uw halsslagader in de hals voelt kloppen. Dit alles zorgt voor het gewenste resultaat!

De behandeling duurt een uur en kost €60,-

                               

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als behandeling voor rimpel vorming en verslappingen. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. Let op: Bindweefselmassage kan niet worden uitgevoerd als u: bloedverdunners gebruikt, extreem gevoellig ben in uw gezicht, zwanger bent, eczeem hebt.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Fruitzuurpeeling

Bij de fruitzuurPeeling  gebruiken we fruitzuur oplossingen die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt', waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. De fruitzuurPeeling  helpt bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid en leidt tot zichtbare huidverbetering en een frissere en zachtere huid. De fruitzuurPeeling is in kuurverband mogelijk voor optimaal resultaat. Let op! Fruitzuurpeeling is een seizoensbehandeling. In de lente en zomer word het niet uitgevoerd. Het is zeer belangrijk absoluut niet de zon in te gaan!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Verwijderen couperose, steelwratjes en bloedblaasjes

Laat nu makkelijk en snel uw couperose (rode adertjes), steelwratjes of bloedblaasjes verwijderen! Met de Tele’go hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten. In geval van couperose en bloedblaasjes is het aantal behandelingen afhankelijk van de hoeveelheid gesprongen adertjes. Bij verwijderen van couperose en bloedblaasjes is het belangrijk een week na de behandeling uit te kijken met: grote temperatuursverschillen (sporten, sauna, warm douche), geen alcohol en absoluut niet de zon in. In geval van steelwratjes die worden behandeld en vallen er vervolgend binnen een paar dagen af, na die behandeling hoeft u nergens rekening mee te houden.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Speciaal behandelingen met Malu Wilz

THALASSO TREATMENT  € 59,50
DE KRACHT UIT DE ZEE

 Reinigen, epileren, harsen bovenlip, peeling, stoom, onzuiverheden
 verwijderen, gezicht-,nek-,schoudermassage,
 thalasso intensive masker, luxe Hydro ampul en ter afsluiting een
aqua marine eye gel en thalasso dagcrème.

 Geschikt voor elke huid die vocht en vet te kort komt en wel een oppepper kan gebruiken. Ook fijne lijntjes worden aangepakt in deze behandeling. De werkzame bestanddelen komen in de diepere huidlagen terecht waardoor een nog beter resultaat ontstaat. Deze behandeling is een extase voor de huid en geeft een intens gevoel van welzijn door al het positieve van de zee. Onvergelijkbare verfrissing en een prachtige huid zijn het resultaat van deze behandeling.

------------------------------------------------------------------------------

COLLAGEN TREATMENT  € 59,50
COLLAGEEN BOOSTER

Reinigen, epileren, harsen bovenlip, papaya peeling, stoom,
onzuiverheden verwijderen, gezicht-,nek-,schoudermassage,
 anti-age regeneration masker, luxe anti age ampul en ter
afsluiting een eye control oogserum en collagen active dagcrème.

 Deze compleet nieuwe behandeling op basis van collageen, hyaluronzuur en elastine is geschikt voor alle huidtypes die wel wat versteviging kunnen gebruiken. Een geraffineerd complex uit proteïnen ondersteunt de collageen-synthese. Collageen is een lichaamseiwit, die in de diepere huilaag voorkomt. Het collageen vormt de structuur van het bindweefsel en worgt voor een stevig huidbeeld. Een heerlijke intensieve behandeling om goedverzorgd de winter door te komen. Een optimale behandeling met hoog geconcentreerde werkstoffen en een mooi resultaat. Hersteld het huidevenwicht, sterk liften op de rimpeltjes en heerlijk ontspannend.

------------------------------------------------------------------------------

 CAVIAR GOLD LUXURY TREATMENT € 68,-

 Reinigen, epileren, harsen bovenlip, papaya peeling, stoom,
onzuiverheden verwijderen, gezicht-,nek-,schoudermassage met
 touch of gold massage gel,anti-age regeneration masker,
luxe caviar ampul en ter afsluiting een caviar moiturizing eye cream
 en caviar gold dagcrème.

 De gouddeeltjes in de nieuwe productlijn MALU WILZ Beauté Caviar Gold schitteren op de huid en creëren met hun lichtreflecterende karakter de mogelijkheid lijntjes en rimpelste vervagen. Nieuwe doordachte werkstofcomplexen in verbinding met de unieke kaviaar-extracten regenereren de veeleisende huid en hebben zichtbaar verjongende eigenschappen. De proteïnes, peptidesen essentiële aminozuren in de kaviaar zijn belangrijk biomateriaal en ondersteunen de activiteit van de fibroblasten. Daardoor wordt de afbraak van de collagene vezels tegengegaan, de celfunctie geactiveerd en het repairsysteem van de huid ondersteund.

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

  •  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Secret of Beauty by Annouk, Hoeven, Secret of beauty, secret, beauty, Annouk, Anouk, beautysalon, acne, rimpels, jeugdpuistjes, Schoonheidssalon, Hoeven, Halderberge, Noord-Brabant, gezichtsbehandeling, harsen, epileren, verven, wimpers, wenkbrauwen, couperose, fibromen, steelwratjes, fruitzuren, fruitzuurbehandeling, Nagelstudio, nagels, kunstnagels, gelnagels, nail art, nagels lakken, french manicure,soak of, nails, Pedicure, voeten, verzorgen, likdoorn, eeltpit, eelt, verwijderen, Hoeven, salon, massage, hot Stone massage, kinderfeestjes, workshop, make-up, bruidsmake-up, feest make up, peeling, scrub, webecos, malu wilz, reiniging, fruitzuurpeeling, bindweefselmassage, bindweefsel, meta for skincare, skincare, schoonheidssalon hoeven, schoonheidssalon etten-leur, schoonheidssalon st willebrord, bosschenhoofd, oudenbosch, st willebrord, sprundel, couperose, couperose verwijderen, bloedblaasjes, steelwratjes, fibromen, steelwratje, gezichtsbehandeling, huidverbetering, ontspanning, wellness, cadeaubon, cadeaubonnen, gelpolisch, gellak, gel nagellak, harsen bovenlip, harsen oksels, harsen benen, epileren, epileren wenkbrauwen, webecos, huidverzorging, goedkoop, goedkope, betaalbaar, beauty hoeven, anti age, aanbiedingen, actie, producten, steelwratje verwijderen, st janstraat, openingstijden, nagelgroothandel, nagelopleiding, opleiding, gelcursus, acrylcursus, nail art cursus, acryl, gel, nagelproducten, led lamp, uv lamp,